Смажена капуста з сосисками і беконом: класика, яка не набридає
Смачно і дуже ситно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Інгредієнти:
- капуста – 1 кг;
- бекон – 120 г;
- сосиски – 3-4 шт;
- цибуля – 150 г
- червоний і зелений солодкий перець – по 1 шт;
- часник – за смаком;
- приправа для овочів – 1 ст л;
- олія – 2 ст л;
- чорний перець – 1 ч л;
- сіль за смаком
приготування:
Нарізаємо крупно капусту, цибулю і перець – соломкою.
Сосиски нарізаємо шматочками і подрібнюємо часник.
Смажимо 3 хвилини бекон.
Потім додаємо туди сосиски і смажимо все разом до золотистого 5 хвилин.
Перекладаємо все в тарілку.
Наливаємо в сковорідку олію, викладаємо цибулю і перець, смажимо кілька хвилин на середньому вогні.
Додаємо часник, смажимо хвилину, помішуючи.
Солимо, перчимо, додаємо спеції і капусту .
Смажимо 15 хвилин на середньому вогні, постійно вимішуючи.
Вводимо до капусти і овочів м’ясні продукти, вимішуємо. Накриваємо кришкою і смажимо ще 15 хвилин.
Смачного!