Смажена риба в цибулевому клярі . Смачно, соковито, ароматно!

Смажена риба в цибульному клярі порадує Вас і Ваших рідних яскравим смаком, а людини, а хрустка скоринка зверху додасть страві ще більше смаку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Сметана – сто грам
  • Філе горбуші – шістсот грамів
  • Борошно – три столові ложки
  • Цибуля – одна – дві штуки
  • Яйця – одна штука
  • Соняшникова олія – дві столові ложки
  • Сіль, перець – за смаком
  • Розпушувач – пів чайної ложки

Як приготувати рибу в цибулевому клярі

Промийте рибу і просушіть паперовим рушником. Потім наріжте на порційні шматки.

Подрібніть в блендері часник і цибулю.

Для того, щоб соус вийшов однорідним, до часнику з цибулею додайте 2-3 столові ложки води і так подрібніть.

Додайте до соусу сметану, яйце, сіль і перець за смаком.

Потім всипте борошно і розпушувач і вимісіть кляр.

Додайте рослинне олію і вимісіть до однорідності.

Рибу опустіть в кляр і вимісіть.

Ємність накрийте кришкою і відправте охолоджуватися в холодильник на 30 хвилин.

Шматочки риби обсмажте з усіх боків. Смачного!