Смажені пиріжки з м’ясом. Пишні і дуже смачні!
Пропоную Вам чудовий рецепт смажених пиріжків з м’ясом. Пиріжки виходять пишними і м’якими, а начинка дуже ніжна і смачна. Також це тісто підходить для будь-яких інших смажених пиріжків.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Рецепт тіста:
- Вода – 2 склянки (1 склянку окропу і 1 склянку теплої води)
- борошно – 4 склянки
- сіль – 1 ч л
- цукор – 1 ст л
- олія – 2 ст л
- дріжджі – 25 г
Начинка:
- Фарш (свинячий) – 500г
- масло вершкове – 50г
- сіль – 1 ч л
- перець чорний мелений – 1 ч л
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- вода – 0,5 склянки
- Рослинна олія для смаження пиріжків.
Приготування:
Для тіста візьміть один стакан борошна, додайте 1 чайну ложку солі і одну столову ложку цукру, перемішайте і залийте 1 склянкою гарячої води (близько 80С). Ретельно перемішайте.
В іншій мисці розчиніть живі дріжджі в одній склянці теплої води (близько 30С). Змішайте розчинені дріжджі з завареним борошном. Додайте 2 столові ложки рослинної олії і поступово додаючи борошно вимішайте м’яке еластичне тісто.
Змастіть ємність олію і відправте тісто підходити в теплому місці 1 годину (у мене тісто підходить в духовці включеної на 40С).
Для начинки:
У блендері перемішайте до однорідності м’ясний фарш, цибулю, вершкове масло, сіль, перець і холодну воду. Таким чином начинка буде соковитою, м’якою і однорідною.
Через годину тісто сильно збільшиться в об’ємі. Змастіть стіл і руки олією. Розділіть тісто на невеликі кульки і потім зліпіть пиріжки.
На сковороді з товстим дном обсмажте пиріжки з двох сторін до золотистого кольору. Спочатку добре нагрійте сковороду, а потім зменшіть вогонь до середнього. Пиріжки можна накривати кришкою, щоб м’ясо добре приготувалося. Смачного!