Соковита скумбрія, запечена в духовці: Дуже смачно і корисно
Ідеальний вибір для сімейної вечері або обіду. Аромат божественний!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Cвоїми руками
Інгредієнти:
✓ Скумбрія
✓ Лук зелений
✓ Петрушка
✓ Кріп
✓ Часник
✓ Сіль
✓ Перець
✓ Сік лимона
Рецепт приготування
Очистіть скумбрію від зябер, дістаньте тельбухи, ще раз вимийте.
Потім гарненько просушіть, щоб прибрати всю вологу.
Часник і зелень дуже дрібно порубати і перемішати.
Натерти скумбрію сіллю і перцем, в черевце покласти часник і зелень.
Кладемо рибу в фольгу черевом догори, не надто щільно.
За бажанням нарізаємо рибу шматками і покласти між ними овочі: помідори, цибуля, лимон, нарізані кільцями.
Запікаємо скумбрію протягом півгодини.
Готову рибку скроплюємо соком лимона.
Смачного!