Соковита свинина в духовці. М’ясо не пересихає: робимо надрізи і вставляємо бекон з цибулею

Розкішна святкова страва, яка відразу підкорює своїм ароматом, апетитним зовнішнім виглядом, м’якістю і соковитістю. Все робиться просто, набір продуктів самий звичайний. Родзинка страви – квашена капуста.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандраника

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 1 кг;
  • бекон, 200 г;
  • сіль перець;
  • часник, 2 зубчики;
  • капуста квашена, 400 г;
  • майоран і інші спеції;
  • цибуля, 1 шт.

Процес приготування

М’ясо промиваємо і просушуємо рушниками, робимо надрізи, щоб вийшли скибочки – гармошка.

Солимо і перчимо, втираємо різні спеції, тертий часник.

Цибулю ріжемо кільцями і кожне вставляємо між надрізами в м’ясо. Також ставимо і скибочки бекону.

Соковита свинина в духовці. М'ясо не пересихає: робимо надрізи і вставляємо бекон з цибулею

Перекладаємо м’ясо в форму, в вільні місця розкладаємо капусту.

Запікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин.

Якщо боїтеся, що м’ясо не прожариться і підгорить, спочатку на 20 хвилин накрийте фольгою, потім зніміть її і допікайте до рум’яної скоринки.

Соковита свинина в духовці. М'ясо не пересихає: робимо надрізи і вставляємо бекон з цибулею

При подачі ріжемо порційними шматочками і красиво викладаємо їх на тарілку, присипавши зеленню.

Соковита свинина в духовці. М'ясо не пересихає: робимо надрізи і вставляємо бекон з цибулею

М’ясо буде соковите, ароматне, пропечене і м’яке. Така нарізка точно припаде до смаку вашим гостям.

Не вдається скопіювати.