Соковиті і м’які котлети з будь-якого фаршу з кабачками в духовці – просто і корисно.

Соковиті і м’які котлети з будь-якого фаршу з кабачками в духовці – просто і корисно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – фарш будь-який, 800 г;
  • – кабачки, 2 шт;
  • – цибуля, 1 шт;
  • – часник, за смаком;
  • – зелень;
  • – сіль, перець і спеції.

Процес приготування

Кабачки і цибулю тремо на середній тертці або подрібнюємо блендером.

Змішуємо овочі в фаршем, додаємо пропущений через прес часник, сіль, перець, спеції за смаком, дрібно посічену зелень.

Фарш дуже добре вимішуємо, щоб він став більш щільним.

Порада: вимішують фарш не менше 10 хвилин, тоді котлети будуть соковитими.

Деко змащуємо олією і формуємо котлети, викладаємо у форму.

Наливаємо воду на деко так, щоб третина котлети виявилася у воді.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо близько 35 хвилин.

Змащуємо верх котлет шматочком вершкового масла, щоб рум’яна кірочка стала м’якше і вся котлета була ще соковитіше.

На свій смак ви також можете зробити і підливу до котлет.

Смачного!