Соковиті та м’які відбивні з курячого філе в клярі

Простий і швидкий рецепт курячих відбивних у клярі без зайвого клопоту. Філе виходить ніжне, соковите.

Нам потрібно:

  • куряче філе – 4 шт. (Вийде 8 великих відбивних)
  • яйце куряче – 3 шт.
  • борошно (для панірування) – 2 ст.
  • сіль
  • перець
  • крохмаль кукурудзяний – 1 ст.л.
  • рослинна олія – для смаження (приблизно 100 мл)

Покроковий рецепт приготування:

Нарізати куряче філе на порційні шматочки, накрити харчовою плівкою. Філе відбити кухонним молотком. Посолити, поперчити, посипати улюбленими спеціями з обох боків (наприклад, паприкою).

До яєць додати щіпку солі та збити до появи піни. Змішати крохмаль із борошном. Кожну відбивну обваляти в муці і потім у збитих яйцях.

Додати в сковороду половину рослинної олії (далі доливати олію в міру її зменшення при смаженні відбивних).

Розігріти сковороду. Викласти м’ясо у гарячу олію. Обсмажити відбивні з курячої грудки на середньому вогні по 5 хвилин з двох сторін або до повної готовності, орієнтуйтесь на товщину Ваших відбивних.

Подавати відбивні з курячої грудки з улюбленим гарніром чи овочами.

Не вдається скопіювати.