Соковитий «Гуляш» зі свинини
Цю страву можна подавати з гарніром або в якості основної. Він дуже просто готується, а виходить приголомшливо смачним. М’ясо в гуляші виходить дуже соковитим і буквально тане в роті. Ви залишитеся в захваті від його дивовижного смаку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти
- 500 грам свинини
- 200 грам цибулі
- 70 грам томатної пасти
- 20 грам борошна
- 2 лаврові листки
- сіль, перець за смаком
- 50 грам рослинної олії
- 700 мілілітрів води
- зелень
Покроковий процес приготування Гуляшу
М’ясо нарізаємо невеликими шматочками.
У сковороду наливаємо рослинну олію, нагріваємо і кладемо м’ясо. Обсмажуємо до рум’яного стану на сильному вогні.
Обсмажене м’ясо присипаємо борошном і обсмажуємо ще 5 хвилин. А потім вливаємо гарячу воду, додаємо сіль і перець за смаком. Туди ж кладемо томатну пасту і все перемішуємо.
Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до м’яса. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні до м’якого стану (30-40 хвилин).
Готовий гуляш подаємо з будь-яким гарніром.