Соковитий м’ясний Рулет: першокласна заміна будь-яким магазинним ковбасам
Такий смачний і соковитий рулет стане першокласною заміною будь-яким магазинним ковбасам. Насичений смак і аромат цієї чудової м’ясної закуски підкорить будь-якого гурмана.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Спробуйте приготувати і ваші гості безсумнівно оцінять, а ви будете на висоті!
Продукти:
- Свинна грудинка – 1,8 кг.
- Базилік сушений – 1 ч.л.
- Коріандр мелений – 1 ч.л.
- Паприка мелена – 1 ч.л.
- Перець чорний мелений – 1 ч.л.
- Сіль за смаком.
- Часник – 7-8 часточок.
Як приготувати м’ясний рулет:
У невеликій мисці змішуємо приправи. Сушений базилік, коріандр, червону паприку і мелений перець, все добре перемішуємо.
Промиваємо свинячу грудинку.
Якщо шматок у вас занадто товстий, потрібно розрізати його уздовж, щоб вийшов пласт з м’яса приблизно в 1,5 см. заввишки.
Це потрібно, для того, щоб потім можна було згорнути м’ясо в рулет.
Гарненько натираємо м’ясо з усіх боків сіллю.
Тепер починаємо витирати в м’ясо наші змішані спеції. Втираємо спеції в м’ясо з усіх боків.
Натираємо часник через дрібну тертку або пропускаємо його через прес.
У внутрішню сторону м’яса втираємо весь часник. Тепер щільно притискаючи двома руками, звертаємо рулет.
Щоб рулет при випічці не розвалився, зв’язуємо рулет спеціальними кулінарними нитками або будь-якою щільною ниткою.
Отриманий рулет загортаємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2-3 години.
Чим довше в такому вигляді простоїть рулет в холодильнику, тим краще він просочиться спеціями і смак м’яса буде більш ніжним і соковитим.
Добре б залишити такий рулет на всю ніч.
Далі кладемо рулет в рукав для запікання. Викладаємо на деко застелене пергаментним папером.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 1 годину і 45 хвилин.
Готовий рулет виймаємо з духовки, розрізаємо рукав і залишаємо рулет охолоджуватись.
З уже остиглого рулету знімаємо всі нитки.
Нарізаємо рулет і подаємо до столу. Смачного!