Соус «Сацебелі» зі слив. Кращого соусу до м’яса не придумати

Ви не робите заготовки на зиму?

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Значить, Ви не пробували цей чудовий соус зі слив.

Складові:

  • 2 кг слив
  • 2-3 головки часнику
  • 2-3 шт гострого перцю
  • 20 грам порошку каррі
  • 1 ст.л. солі
  • 8 ст.л. цукру
  • 2-3 ч.л. меленого перцю
  • 0,5 ч.л. меленої кориці (за бажанням)

Рецепт приготування соусу «Сацебелі»

Сливи очищаємо від кісточок. Чистимо часник і перець.

Все пропускаємо через м’ясорубку. Солимо, додаємо цукор і спеції.

Довести до кипіння і варити 30 хвилин. Розкладаємо в стерильні банки і закриваємо.

Зберігаємо в прохолодному місці.

Смачного!