Справжній домашній рецепт смачного фаршированого перецю
Ось він справжній домашній рецепт фаршированого перцю. Саме цей рецепт шукає багато господинь.
Фаршировані перці виходять ароматними і шалено смачними, Вашим гостям і рідним дуже сподобаються.
Необхідні продукти:
- М’ясний фарш
- Морква
- Рис
- Ріпчаста цибуля
- Будь-яка зелень
- Сіль, перець
- Болгарський перець
Покроковий процес приготування:
Перекрутіть свинячий фарш через м’ясорубку з цибулею.
Рис відваріть до напівготовності, відкиньте на друшляк і займіться овочами і фаршем.
Другу цибулину почистіть, наріжте і готуйте в невеликій кількості олії до прозорості, потім додайте натерту на великій тертці моркву, доведіть до м’якості і викладіть до фаршу.
Зелень дрібно наріжте і додайте до фаршу.
Відріжте у перців задню частину з хвостиком, витрусіть насіння, залишки перцю подрібніть і додайте до фаршу.
Фарш з усіма продуктами ретельно перемішайте, посоліть, поперчіть, додайте спеції і приправи.
Начиніть фаршем перці, укладіть в відповідну каструлю з товстими стінами, із залишків фаршу скачайте тефтелі і викладіть до перців. Залийте перці водою трохи більше, ніж наполовину, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Потім вогонь зменшіть на мінімум, накрийте кришкою і залиште готуватися.
На сковорідку, де готували цибулю, налийте пару ложок олії, додайте ложку борошна, підсмажте її до закипання, додайте 200 гр. сметани, 1 ст. л томатної пасти, 100-150 гр. води, доведіть до кипіння, вимкніть і додайте до перців. Готуйте їх до готовності.