Спробувала нову м’ясну начинку і не втрималася, вирішила поділитись з Вами. Готуються дуже просто

Такі млинці можна навіть як подати закуску, дуже смачно. І готуються просто, дивіться самі. Ще одна начинка для млинців Вам у скарбничку та рецепт млинців “Магія трьох”, які вийдуть у Вас, якщо навіть печете вперше.

Тісто на млинці:

  • яйця – 3шт
  • цукор – 2-3ст.л.
  • сіль – 1/2ч.л.
  • борошно – 1ст
  • молоко – 1ст
  • вода окріп – 1ст

Для начинки:

  • фарш – 300 г
  • морква по-корейськи – 200 г
  • сіль – 1/2ч.л.
  • цибулина – 1шт

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Отже, приготуємо млинці, до речі, млинці можете приготувати за будь-яким улюбленим рецептом, ми пропонуємо такий варіант млинців “Магія трьох”, які вийдуть у Вас, якщо навіть печете вперше.

У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо половину ч. л солі, 1ст л цукру, якщо печу не для фарширування додаю 3ст.л. Тепер беремо три однакові склянки або кухлі, в один кладемо борошно, в інший наливаємо молоко, а в третій наливаємо окріп, щойно з чайника, що закипіло.

Додаємо молоко і борошно і перемішуємо віночком, щоб не було грудочок, і відразу вливаємо окріп. Тепер додаємо 3ст л олії. Тісто готове, даємо йому постояти 10 хвилин і приступаємо до випічки.

Тепер приготуємо найсмачнішу начинку. Цибулину поріжемо кубиками, беремо сковорідку, наливаємо рослинне мало, кладемо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо 300 грам фаршу і обсмажуємо до готовності та золотистості фаршу, додаємо половину ч. л. солі та 200 грам моркви по-корейськи.

Перемішуємо та знімаємо з вогню, начинка готова. Тепер переходимо до фарширування. На край кладемо начинку та загортаємо. Можна подавати до столу, а можна обсмажити на сковорідці.

Не вдається скопіювати.