Спробувала в кафе капустяний салат з “родзинкою”. Тепер регулярно готую його вдома
Це дуже вдалий салат з капусти без оцту і цукру. Я впевнена, що багато хто з вас не пробували дане поєднання інгредієнтів. Я була вражена, наскільки це смачно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Капуста білокачанна – 400 г
- Морква свіжа – 1 шт середня
- Часник – 1-2 зубчики
- Родзинки білі – 100 г
- Майонез
- Сіль, чорний перець
Покроковий процес приготування:
1. Дрібно шаткую молоду капусту і перекладаю її в салатник. Потім додаю сіль і чорний мелений перець.

2. Далі мну капусту чистими руками, щоб вона стала більш ніжною і соковитою.

3. Слідом відправляю в салатник свіжу моркву натерту на грубій терці.

4. Далі додаю в салат подрібнений часник. Часника не повинно бути дуже багато, щоб він не перебив своїм смаком основні інгредієнти.

5. Завершальним інгредієнтом, в якості “родзинки” в салат відправляється родзинки. Краще використовувати родзинки світлих сортів винограду. Я попередньо промиваю теплою водою.

6. Заправляю салат майонезом і подаю його до столу.

Салат готовий! Таке поєднання інгредієнтів я раніше не зустрічала ні де, і сама б ніколи не додумалася приготувати такий салатик, але ж це дуже смачно!
