Страва з курячої грудки краще, чим біляші та чебуреки. Вік живи вік учись
Рубані котлети відносяться до вишуканих і розкішним страв. Особливо в тому випадку, якщо вони зроблені правильно, вийшли соковитими і ніжними. Пропоную вам скористатися моїм рецептом і спробувати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 700 г;
- борошно, 4.5 ст.л;
- цибуля, 1 шт;
- сіль перець;
- сметана, 3 ст.л;
- яйце, 1 шт;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- зелень за смаком.
Процес приготування
М’ясо промиваємо і просушуємо, і рубаємо дрібно на шматочки.
Цибулю ріжемо дрібно, зелень також.
У м’ясо додаємо цибулю, яйце, солимо і перчимо, заправляємо спеціями, перемішуємо. Додаємо сметану і добре вимішуємо.
Всипаємо борошно, але акуратно, щоб його було не дуже багато, інакше зробить котлети грубими.
Формуємо котлети і обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
Котлети вийдуть дуже смачними і ароматними соковитими.
Але я раджу вам ще спробувати змішувати не з борошном, а з крохмалем, добре вимішати і відправити в холодильник на 1 годину, періодично перемішуючи. В цьому випадку, при обсмажуванні, м’ясо не втратить натурального соку.