Суп на кожен день, варю його частіше за інші! Завжди все є під рукою
Унікальність цього супу в простоті приготування, та й продукти всі можна купити за доступною ціною. Суп вийде насичений, ситний, ароматний і матиме апетитний вигляд.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Складові:
- курка – 500 грам;
- картопля – 2 штуки;
- горох – 100 грам;
- цибуля – 2 середніх;
- морква – 1 велика;
- зелень кропу і петрушки, сіль, перець, часник.
Для приготування рулетів:
- 2 яйця;
- 160 грам борошна;
- 40 грам масла вершкового;
- дрібка солі;
- 2 зубчики часнику;
- зелень.
Промийте горох і засипте його в каструлю з водою. Візьміть каструлю на 3 літри. Поставте варитися горох. А тим часом підготуємо м’ясо. На добре розігрітій сковорідці обсмажте будь-яке курячі частини. Їх попередньо підсоліть і перемішайте. Смажимо до золотистого кольору з двох сторін.
Додаємо до звареного гороху і варимо приблизно 20 хвилин. Картоплю поріжте соломкою, моркву натріть на великій тертці, цибулю подрібніть кубиками. На сковороді, де смажилося куряче м’ясо, обсмажуємо цибулю до напівпрозорості, потім додайте моркву. Процес займе у вас 2 хвилини.
Зажарку киньте в каструлю до м’яса і варіть 5 хвилин.
Готуємо тісто для рулетиків. У миску розбийте яйця, сіль, додаємо борошно і замішайте тісто. Дайте йому полежати хвилин 10. Змішайте в окремому посуді вершкове масло з часником. Його можна натерти на терці або пропустити через прес. Подрібніть зелень і додайте до вершкової масі.
Розкачайте тісто тонким шаром, змастіть олією з часником і загорніть рулет. Щільно закріпіть краї. Наріжте на рулетики, закиньте в киплячий суп, проваріть 10 хвилин і все. Можна подавати до столу. Такий суп буде на наступний день смачніший, він настоїться і буде смачним.
Порада: курку можна не зажарювати, а зварити з неї бульйон. Куряче м’ясо можна замінити копченими ковбасками.
Сподіваємося, що цей рецепт вам сподобається!