Суп, який ідеально підходить для холодного та морозного часу! Ситний, зігріваючий та дуже смачний
Суп, який ідеально підходить для холодного та морозного часу! Ситний, зігріваючий та дуже смачний! Прийшов з холодної вогкої вулиці, навернув тарілочку і добре!
Інгредієнти:
- Свинина (у мене грудинка) – 600 г.
- Копчена ковбаса – 200 г. (можна взяти будь-які копченості)
- Картопля – 600 г.
- Плавлений вершковий сир – 400 г.
- Морква – 350 г.
- цибуля – 250-270 р.
- Морква – 350 г.
- запашний перець – 3 шт.
- лавровий лист – 1 шт.
- хмелі-сунелі – 1 ст.л.
- Сіль
- Чорний перець
- вода – 2-2,5 л.
- Кріп середній пучок
- Часник – 3-4 зубчики
Спосіб приготування:
Беремо свинячу грудинку, ріжемо на середні шматочки і обсмажуємо на сильному вогні до гарної рум’яної скоринки. Обсмажене м’ясо перекладаємо в каструлю, закладаємо лаврушку, запашний перець, приправу хмелі-сунелі, вливаємо воду і варимо з моменту закипання рівно 40 хвилин.
Окремо у сковороді обсмажуємо до золотистості цибулю кубиком, потім додаємо моркву (теж кубиком) та обсмажуємо все разом 3-4 хвилини.
Зажарку, до речі, робимо в тій же сковороді, де обсмажувалося м’ясо. Через 40 хвилин закладаємо в каструлю картоплю та готову зажарку.
Після картоплі відразу ж відправляємо в каструлю будь-які копченості (у нас копчені ковбаски), також закладаємо вершковий сир, солимо, перчимо і варимо з моменту закипання приблизно 15-20 хвилин до готовності картоплі. Наприкінці відправляємо в каструлю рубаний кріп з часником, перемішуємо і прибираємо з вогню.
Приємного апетиту! Готуйте та пробуйте із задоволенням!