Суп з часниковими рулетиками — цікавий смак і пікантна нотка не залишать вас байдужими

Пропонуємо вам рецепт дивного супу. Його родзинкою є часникові рулетики. Вони надають страві цікавий смак і легку пікантну нотку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Необхідні продукти

  • 600 грамів яловичини
  • 100 грамів рису
  • 1 цибулина
  • 2 моркви
  • сіль
  • 1 столова ложка прованських трав
  • 200 грамів пшеничного борошна
  • 2 курячих яйця
  • 40 грамів вершкового масла
  • 3 зубчики часнику
  • 3 літри води

Починаємо приготування

  1. У каструлю наливаємо воду, кладемо м’ясо і солимо. Ставимо все на плиту, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 2 години. Періодично знімаємо пінку.
  2. Цибулю очищаємо і нарізаємо шматочками, а моркву натираємо на тертці.
  3. У сковороду наливаємо олію та обсмажуємо цибулю. Додаємо до неї моркву та обсмажуємо все разом до м’якості овочів.
  4. У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в тонкий пласт.
  5. Розтоплюємо вершкове масло і додаємо подрібнений часник, перемішуємо. Отриманою сумішшю змащуємо підготовлений пласт тіста. Скручуємо в рулет і нарізаємо шматочками. У кожного шматочка склеюємо край.
  6. У киплячий бульйон кладемо рис, перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім кладемо рулетики та доводимо до кипіння. Коли рулетики спливуть кладемо зажарку і прованські трави. Все знову доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини.
  7. Готовий суп накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 5-7 хвилин, а потім подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.