Суп з часниковими рулетиками — цікавий смак і пікантна нотка не залишать вас байдужими
Пропонуємо вам рецепт дивного супу. Його родзинкою є часникові рулетики. Вони надають страві цікавий смак і легку пікантну нотку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Необхідні продукти
- 600 грамів яловичини
- 100 грамів рису
- 1 цибулина
- 2 моркви
- сіль
- 1 столова ложка прованських трав
- 200 грамів пшеничного борошна
- 2 курячих яйця
- 40 грамів вершкового масла
- 3 зубчики часнику
- 3 літри води
Починаємо приготування
- У каструлю наливаємо воду, кладемо м’ясо і солимо. Ставимо все на плиту, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 2 години. Періодично знімаємо пінку.
- Цибулю очищаємо і нарізаємо шматочками, а моркву натираємо на тертці.
- У сковороду наливаємо олію та обсмажуємо цибулю. Додаємо до неї моркву та обсмажуємо все разом до м’якості овочів.
- У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в тонкий пласт.
- Розтоплюємо вершкове масло і додаємо подрібнений часник, перемішуємо. Отриманою сумішшю змащуємо підготовлений пласт тіста. Скручуємо в рулет і нарізаємо шматочками. У кожного шматочка склеюємо край.
- У киплячий бульйон кладемо рис, перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім кладемо рулетики та доводимо до кипіння. Коли рулетики спливуть кладемо зажарку і прованські трави. Все знову доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини.
- Готовий суп накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 5-7 хвилин, а потім подаємо до столу.
Приємного апетиту!