Суп з неповторним смаком: їж хоч кожен день, настільки простий у приготуванні і смачний, що діти просять ще і ще
Суп з неповторним смаком: їж хоч кожен день, настільки простий у приготуванні і смачний, діти просять ще і ще, на обід незамінний. Виходить ніжний, ситний та ароматний не вимагає багато часу для приготування, а поєднання всіх інгредієнтів надає незабутній смак супу.
Інгредієнти:
- Курка – 500гр.
- Макарони – 150гр.
- Вода – 2,5л.
- Картопля – 5 шт. (500гр)
- Морква – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Вершкове масло – 30-50гр.
- Вершки 10% – 200мл
- Сіль – 1ч.
- Чорний перець – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
У каструлю кладемо м’ясо курки, додаємо сіль, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Варимо до готовності м’яса, при необхідності знімаємо накип.
За цей час підготуємо овочі. Цибулину поріжемо кубиком, моркву натрімо на великій тертці. На сковороді розігріємо вершкове масло, приблизно 30-50 г.
Кладемо цибулю, обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо до цибулі моркву, обсмажуємо разом приблизно 1 хвилину. Картоплю наріжемо кубиком.
Готову курку прибираємо з бульйону, в бульйон кладемо картоплю, обсмажену цибулю з морквою, варимо до готовності овочів, хвилин 10-15.
В іншій каструлі відваримо до готовності 150 г макаронів. М’ясо відокремимо від кісток і поріжемо на дрібні шматочки. Овочі перетворюємо на пюре за допомогою блендера, вливаємо 200 мл вершків будь-якої жирності, у нас 10%. Пробуємо чи солене, по необхідності підсолюємо до смаку, додаємо чорний перець, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню.
Розливаємо по тарілках, додаємо макарони та м’ясо, посипаємо зеленню та подаємо до столу.
Супчик виходить густий, наваристий та дуже смачний, відмінний варіант для тих, хто не любить цілу картоплю в супі.