Святковий салат з крабовими паличками, кукурудзою і сухариками з сирною заправкою

Всіма улюблений салат з крабовими паличками і кукурудзою, без якого не обходиться жоден новорічний і різдвяний стіл! Ми пропонуємо удосконалений рецепт, тепер він став ще смачніший.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Хрусткі сухарики додають незвичайний смак, а також замінимо майонез на сирно-вершкову заправку, яка готується за 1 хвилину. Все як завжди просто і смачно, а головне — швидко.

Інгредієнти:

  • Крабові палички — 1 упаковка (200 г)
  • Кукурудза консервована — 1 банка (270 г)
  • Яйця курячі — 3 шт.
  • Вершки 20% — 65 мл
  • Плавлений сир
  • Вершковий сир “Янтар” — 100 г
  • Сіль, чорний мелений перець — 1 щіпка

Для сухариків:

  • Хліб — пару скибочок
  • Сіль, перець чорний, сухий часник — на свій смак

Рецепт приготування:

  1. Зробити заправку до салату. Для цього змішати вершки і сир “Янтар”, додати сіль та перець, перемішати і відправити у мікрохвильову піч (обережно, адже можна перегріти).
  2. Займемося сухариками. Для цього потрібно нарізати хліб, додати спеції і запекти в духовці при 160 градусів 10 хвилин.
  3. Далі треба нарізати кубиками відварені яйця та крабові палички, відправити у миску і додати кукурудзу.
  4. Заправити салат соусом і перемішати.
  5. Подавати до столу. Зверху додати готові сухарики.

Смачного!