Сирне печиво «Сушки»
Просте в приготуванні сирне печиво, яке виходить м’яким всередині і хрустким зовні. Ідеальне доповнення до чашки чаю, кави.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти на 16 штук:
- Борошно – 200 г
- Сир (будь-якої жирності) – 170 г
- Яйце – 1 шт.
- Соняшникова олія – 30 г
- Розпушувач – 3 г
- Цукор – 60 г
- Ванільний цукор – 10 г
- Сіль – 0,5 г
- Цукор – для посипання
Як приготувати печиво
Просіяне борошно з’єднати з сіллю і розпушувачем. Перемішати.
М’який сир з’єднати з яйцем і олією. Подрібнити блендером до однорідності.
Додати ванільний цукор і цукор, перемішати до однорідності.
З’єднати обидві суміші, замісити м’яке, не липнуче до рук тісто.
Накрити миску плівкою і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Посипати килимок тонким шаром борошна, сформувати з тіста джгут, розділити на 16 частин.
З кожної частини сформувати джгут довжиною 12-14 см, з’єднати його в кільце.
Вмочити одну сторону печива в цукор і викласти на деко цукром догори.
Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні без конвекції 15-20 хвилин до золотистого кольору. Час залежить від товщини печива.
Готове печиво остудити на решітці. Зберігати в закритій тарі, при кімнатній температурі до 3 днів. Смачного!