Сирне суфле з манкою. Смачний і ніжний десерт для дітей і дорослих

Сирне суфле з манкою виходить дуже ніжним і смачним. Такий десерт сподобається всім ласунам.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти

  • Сир – ½ кг. (Півкілограма)
  • Манка – 75 г (сімдесят п’ять грам)
  • Яйця – 2 шт. (дві штуки)
  • Молоко – 1 ст. (Один стакан)
  • Цукор – 65 г (шістдесят п’ять грам)
  • Вершкове масло – 1 ст. л. (Одна столова ложка)

Спосіб приготування:

Сир, молоко, цукор і жовтки окремо з’єднайте і вимісіть як слід.

Манку залийте гарячою водою, введіть до сирної суміші і вимішайте.

Додайте до цієї маси білки, і замісіть так, щоб вони залишилися пишними.

Форму змастіть, в неї влийте суміш і поставте в каструлю з закипілої водою. Кілька хвилин проваріть.

Випікайте 30 хвилин при температурі 190 градусів.

Подавайте зі сметаною.

Смачного!