Сирний і ніжний суп з ковбасками: готується швидко і виходить дуже смачний
Такий суп з легкістю може стати вегетаріанським якщо не класти ковбаски.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Для приготування нам знадобиться:
- 150 г мисливських ковбасок
- 200 г плавленого сиру
- 3 зубчики часнику
- пучок кропу і петрушки
- 3 середніх картоплі
- 1 морква
- 1 цибулина
- 50 г вершкового масла
- 30 г рису
- шпинат (можна використовувати заморожений)
Приготування:
- У 2-х літрову каструлю наливаємо 1,5 літра води і ставимо на вогонь, а поки підготуємо всі інгредієнти. Для особливо квапливих воду можна закип’ятити в електро чайнику.
- Ковбаски дрібно нарізаємо. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, але можна і нарізати улюбленим способом. Цибулю потрібно почистити і дрібно нарізати. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Часник почистити. Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати, так само вчинити зі шпинатом.
- У киплячу воду викладаємо сир й одразу відправляємо варити картоплю і рис. На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло і обсмажуємо ковбаски. Коли ковбаски трохи обсмажились додаємо цибулю, а коли цибуля стане трохи золотистою, додаємо моркву.
- Додаємо в суп засмажку і пробуємо на сіль, досолюємо і доперчуємо при необхідності. Пробуємо готовність рису і картоплі і в уже готовий суп додаємо шпинат, часник і зелень кропу і петрушки. Ми залишаємо покипіти буквально пару хвилин і вимикаємо вогонь.
Подаємо суп гарячим зі шматочком золотистого хліба з маслом або пиріжками.
Смачного!