Сирники більше не смажу, а випікаю. Пишні і дуже смачні!

За допомогою цього рецепту ви зможете приготувати дуже корисні сирники з манною крупою, які не потрібно смажити. Вийдуть вони смачнішими, ніж на сковорідці і в них не буде ні грама жиру. Такі сирники з’їдаються за кілька хвилин, тому готуйте відразу потрійну порцію.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Необхідні такі продукти:

  • яйця курячі – дві штуки;
  • борошно – дві ст. л .;
  • сир – пів кіло;
  • манка – п’ять ст. л .;
  • пекарний порошок – одна ч. л.;
  • сіль на ваш смак.

Переходимо до процесу приготування сирників

Всі інгредієнти змішуємо, які перераховані вище. Останнім всипаємо борошно. Вимішуємо тісто і залишаємо його мінімум на 20 хвилин в спокої (краще довше, близько 60 хвилин).

Потім формуємо з тіста ковбаску, з якої повинно вийти 15-16 шматків. Кожен шматок перетворюємо в коржик (товщина 1 см 5 мм).

Викладаємо заготовки на деко, змащуємо яйцем і поміщаємо на 20 хвилин в гарячу духовку. Готуємо при 180 °.

Такі сирнічкі подаються зі сметаною або джемом.