Сирники більше не смажу, а випікаю. Пишні і дуже смачні!
За допомогою цього рецепту ви зможете приготувати дуже корисні сирники з манною крупою, які не потрібно смажити. Вийдуть вони смачнішими, ніж на сковорідці і в них не буде ні грама жиру. Такі сирники з’їдаються за кілька хвилин, тому готуйте відразу потрійну порцію.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Необхідні такі продукти:
- яйця курячі – дві штуки;
- борошно – дві ст. л .;
- сир – пів кіло;
- манка – п’ять ст. л .;
- пекарний порошок – одна ч. л.;
- сіль на ваш смак.
Переходимо до процесу приготування сирників
Всі інгредієнти змішуємо, які перераховані вище. Останнім всипаємо борошно. Вимішуємо тісто і залишаємо його мінімум на 20 хвилин в спокої (краще довше, близько 60 хвилин).
Потім формуємо з тіста ковбаску, з якої повинно вийти 15-16 шматків. Кожен шматок перетворюємо в коржик (товщина 1 см 5 мм).
Викладаємо заготовки на деко, змащуємо яйцем і поміщаємо на 20 хвилин в гарячу духовку. Готуємо при 180 °.
Такі сирнічкі подаються зі сметаною або джемом.