Ніжні, повітряні та дуже смачні сирники з манкою
Ніжні, повітряні та дуже смачні сирники з рум’яною скоринкою. Приготуйте сирники з манкою і вам обов’язково сподобається.
Нам потрібно:
- сир – 500 гр.
- яйця – 1 шт.
- манка – 2 ст.л.
- борошно – 1 ст.л.
- цукор ванільний – 1 пачка
- цукор – 3 ст.л.
Покроковий рецепт приготування:
Подрібнюємо ложкою сир, якщо він був цілісним шматком. Додаємо одне яйце, дві ложки манки, три столові ложки цукру, ванільний цукор і все ретельно перемішуємо намагаючись щоб маса вийшла однорідною і нагадувала тісто.
Для більшої густини додамо ложку борошна. Після залишаємо на 15 хвилин, щоб манка почала зв’язувати сир у тісто.
Знову перемішуємо і починаємо ліпити сирники. Щоб сирники не липли до килимка і до рук використовуємо муку. Заготовки під сирники обсмажуємо на сковороді до рум’яності.
Важливо не робити сирники занадто товстими, інакше вони не повністю прожарюватимуться. Подавати готові сирники на стіл із медом чи сметаною.