Ситна картопляно-кабачкова запіканка

Цю страву я вже готую з середини червня і нікому не набридає. Адже виходить дуже смачно і апетитно. Тим більше, що в запіканці ви можете замінювати інгредієнти на інші. Тоді у вас буде кожен раз інший смак. Сьогодні я хочу поділитися найпростішим і смачним варіантом цієї запіканки.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Своїми руками

Які продукти потрібні:

  • 4 картоплини середнього розміру;
  • Два кабачка (можна цукіні);
  • Одна цибулина великого розміру;
  • Три помідори;
  • Одне яйце;
  • 100 мл води;
  • 4 ст. л. майонезу;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 100 г сиру;
  • Сіль, спеції на ваш смак.

Як готувати запіканку

Всі овочі миємо й ріжемо на круглі тонкі пластинки.

Беремо глибоку форму і викладаємо овочі в такій послідовності:

  • картопля;
  • цибуля;
  • кабачки;
  • помідори.

Кожен шар присолити. Влити в овочі воду.

Яйця збити за допомогою виделки зі сметаною і майонезом.

Залити овочі яєчною сумішшю і помістити в духовку. Запікати слід до 190 ° до золотистого кольору.

Посипати тертим сиром і повернути ненадовго в духовку, щоб сир розплавився.