Ситний гарячий салат в вершковій заправці

Простий салат на обід або вечерю. По суті це повноцінна страва, особливий смак якому надає вершкова заправка. Готується все просто і швидко, а знадобляться найдоступніші продукти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 1 штука готового курячого філе
  • 2 цибулини
  • 300 грам спаржевої квасолі
  • 400 грам грибів
  • 1 зубчик часнику

Для заправки

  • 50 грам твердого сиру
  • 100 мілілітрів вершків

Як приготувати гарячий салат

Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Кладемо на сковорідку з олією, обсмажуємо до золотистого. Перекладаємо на тарілку.

Гриби нарізаємо великими шматочками. Кладемо на сковорідку, солимо і смажимо до готовності.

У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння. Потім кладемо квасолю і відварюємо 1 хвилину. Виймаємо її з каструлі на тарілку.

Куряче філе заздалегідь відварюємо і залишаємо в бульйоні до повного охолодження. Потім дістаємо і нарізаємо шматочками.

Приготуємо заправку. У сковорідку наливаємо вершки і додаємо тертий сир. Постійно помішуючи доводимо до кипіння і повного розчинення сиру.

Всі підготовлені продукти перекладаємо в салатник. Додаємо приготовлену заправку і часник, пропущений через прес. Все солимо і перчимо до смаку, перемішуємо і подаємо до столу.