Так готувати рульку мене навчили в Чехії. Недорога і смачна вечеря з ароматним гарніром

Блюдо прекрасно підходить для дружньої вечірки або пікніка на свіжому повітрі, просто для гостей за вечерею.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свиняча рулька;
  • томатна паста і гірчиця по 1 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.
  • часник, зелень.

Процес приготування рульки

Рульку відварюємо 2 години в підсоленій воді. Виймаємо і охолоджуємо. Бульйон залиште для супу чи борщу.

Натираємо м’ясо сіллю і перцем, спеціями на свій смак і соусом з томатної пасти і гірчиці – її беріть на свій смак, гостру або солодку.

Змащуємо форму соняшниковою олією і викладаємо м’ясо.

Запікаємо при 180 градусах близько 1 години, періодично змащуючи соусом.

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії. Додаємо моркву і тушкуємо до м’якості.

Шаткуємо капусту і додаємо в овочі, тушкуємо до готовності, солимо, додаємо зелень за смаком.

У капусту за смаком додайте томатну пасту, лавровий лист та інші спеції.

Подаємо капусту з рулькой.

Так готувати рульку мене навчили в Чехії. Недорога і смачна вечеря з ароматним гарніром

Вийшов дуже ситна, смачна, ароматна вечеря, яка точно сподобається всім вашим гостям.

Не вдається скопіювати.