Так картоплю ви ще не готували. Рецепт дуже простий, інгредієнтів мінімум, але смак просто приголомшливий
Так картопля ви ще не готували. Швидка знахідка, коли немає часу для приготування!
Рецепт дуже простий, інгредієнтів мінімум, але смак просто приголомшливий. Спробуйте приготувати, і Ваші рідні та друзі будуть у захваті.
Рецепт:
- картопля – 400 гр.
- цибуля – 1 шт.
- сіль – 1/3ч.л.
- крохмаль – 1ст.л
- яйця – 2 шт.
- батон – 1 шт.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Сиру картоплю натрімо на дрібній тертці, віджимаємо сік наскільки це можливо.
Картопляний сік відставимо убік, щоб відстоявся крахмаль.
У віджату картоплю розбиваємо 2 яйця, додамо подрібнену за допомогою блендера цибулину. Зливаємо сік, що відстоявся, крахмаль додаємо до тіста. Кладемо сіль, перемішуємо, тісто готове.
Беремо кусочки батона і намазуємо на них картопляне тісто приблизно по 1ст.л.
На сковороду наливаємо олію, розігріваємо і змастимо лінивчики начинкою донизу, до золотистого кольору, на середньому вогні з одного боку. За бажанням можна обжарити з двох сторін.
Такі грінки дуже смачні і в гарячому, і холодному вигляді. Відмінно підходять для перекушування. Смачні навіть на наступний день.