Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно
Така м’ясна запіканка служить мені для різноманітності меню харчування сім’ї та заміною котлет і тефтелі. Запіканка м’яка, соковита, пікантна через різні пряні трави і спецій. Подаю з різними гарнірами і салатами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 3 шт;
- яйця, 2 шт;
- чебрець, прованські трави, спеції, зелень, сіль, каррі;
- помідор, 1 шт;
- вершки жирні, 150 мл.
Процес приготування запіканки
М’ясо промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками.
Викладаємо м’ясо в форму для запікання.
Яйця змішуємо з сіллю і всіма пряними травами, спеціями, нарізаною зеленню, сумішшю перців.
Вливаємо в яєчну масу вершки і добре перемішуємо соус віночком до одноманітності.
Вливаємо пару ложок соняшникової олії, перемішуємо.
Помідор ріжемо тонкими кружечками, зелень дрібно ріжемо.
Заливаємо соусом м’ясо в формі, викладаємо зверху помідорні кружечки і посипаємо все зеленню.
Ставимо в розігріту духовку до 200 градусів і запікаємо близько 10 – 15 хвилин.
Ви можете ще додати часник, обсмажені грибочки та інші добавки на свій смак.