Так “Розсольники” Ви ще точно не готували. Смачно, соковито і готується просто

Смачна гаряча страва під назвою «Розсольники». Смачно, соковито і готується просто. Так розсольники Ви ще точно не готували. А, крім того, страва дійсно виходить ошатною, святковою! Рецепт-супер! Якщо огірки на терці натерти, буде ще ніжніше. Три в одному: і гарнір, і м’ясо, і закуска.

Рецепт:

  • М’ясо – 800г
  • Сіль – 1ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Суха аджика – до смаку
  • Рослинна олія – 3ст.л.
  • Картопля – 700 г
  • Сіль – 1ч.л
  • Молоко – 200мл
  • Вершкове масло – 40г
  • Огірки мариновані – 250 г
  • Цибулина – 100 г
  • Томатна паста – 1ст.л.
  • Сир – 80г
  • Майонез -3ст.л


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Для початку поставимо варити картоплю, очистимо картоплю, вага очищеної картоплі 700 грам, додамо сіль, заливаємо окропом і ставимо варитися до готовності, готовність перевіряємо ножем.

Поки картопля відварюється все підготуємо. М’ясо 800 грам поріжемо на порційні шматочки, у нас сьогодні свинячий окіст. М’ясо відбиваємо із двох сторін тильною стороною ножа, або спеціальним молотком.

М’ясо змащуємо олією з двох сторін, солимо і перчимо. Ми ще додаємо трохи сухої аджики. Солі нас знадобилася неповна ч. л на дві сторони. Відставляємо набік, дамо м’ясу замаринуватися, а поки підготуємо начинку.

Огірки мариновані 200 грам поріжемо соломкою, за бажанням та смаком можна взяти солоні огірки. Ми використовуємо консервовані з лимонною кислотою домашнього приготування.

Цибулину вагою 100 грам поріжемо кубиками. На сковороду наливаємо рослинне мало, кладемо цибулю і смажимо її до напівпрозорості, тепер додаємо огірки і смажимо всі разом 3-4 хвилини, додаємо 1ст.л. томатної пасти, перемішуємо та варимо ще 1-2 хвилини, знімаємо з вогню.

Підготовлене м’ясо потрібно обсмажити на великому вогні, щоб швидко запечаталися в ньому соки.

Картопля відварилася, зливаємо картопляний відвар, додаємо вершкове масло і перетворюємо на картопляне пюре. Наша мета, щоб вийшло смачне картопляне пюре. За бажанням можна розбити яйце, ми сьогодні додали лише молоко.

Беремо лист, змащуємо маслом, кладемо обсмажене м’ясо на лист, на м’ясо кладемо начинку, закриваємо картопляним пюре.

Сир грам 80 натріть на дрібній тертці, посипаємо м’ясо. У мішечок кладемо 2ст. майонезу, зрізаємо краєчок ножицями та поливаємо зверху на сир майонез.

Ставимо в духовку і готуємо за 200 градусів 30 хвилин або орієнтуйтеся по своїй духовці. Готове гаряче виймаємо з духовки та подаємо до столу.