Така піца смачніша звичайної: без борошна, без духовки і всього за 30 хвилин
Така піца сподобається всім любителям картоплі. Саме основа виробу готується з картоплі. Борошно в цьому рецепті не використовується і духовка теж не потрібна. Всього пів години і дуже смачна піца готова!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Якщо ви ще не пробували таку незвичайну піцу, то швиденько приступайте до приготування. Як завжди, начинку ви можете взяти будь-яку на свій смак, але в даному варіанті у нас класичний – ковбаса і помідори. Піца виходить дуже соковитою, ситною і смачною.
Необхідні такі продукти:
- Два яйця;
- 2-3 картоплини;
- Ковбасні вироби на ваш смак;
- 2-3 помідори;
- Сир на ваш смак;
- Олія соняшникова без запаху;
- Сіль, приправи, перчик на ваш смак.
Переходимо до процесу приготування картопляної піци
Для початку картоплю чистимо і миємо. Ріжемо її у вигляді тонких брусків або можна натерти за допомогою терки з великими отворами.
У сковорідку наливаємо олію, розігріваємо і кладемо картоплю, рівномірно розподіливши по дну. Зверху накриваємо кришкою і смажимо на вогні невеликої потужності протягом 10 хвилин.
У цей час можна зайнятися начинкою. Помідорчики миємо і ріжемо, сир тремо, а ковбасу нарізаємо.
Розбиваємо в мисочку яйця, солимо, перчимо, перемішуємо гарненько і виливаємо на картоплю. Накриваємо кришкою і смажимо ще приблизно пару хвилин.
Перевертаємо картопляну основу на іншу сторону за допомогою тарілки.
Тепер викладаємо начинку з помідорів і ковбаси. Посипаємо сиром, знову закриваємо кришкою готуємо ще 10 хвилин.
Якщо хочете, щоб у основи була смачна скоринка, то за 3-4 хвилин до кінця готування трохи збільште вогонь і приберіть кришку.
Перекладаємо готову піцу на тарілку, посипаємо свіжою зеленню і подаємо. Смачного!