Такі котлети в моїй родині розлітаються швидше м’ясних. Смачно, багато і недорого
Я більше нікого не знаю, хто б так готував котлети, як я. Котлеток виходить багато, і вони надзвичайно смачні. Ніхто з рідних не розуміє, що приготовлені вони з рибних консервів, а не свіжої риби. Такі котлети відразу подаються, як гарнір і як основна страва, залишається лише доповнити овочами або салатом з них.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Інгредієнти, які необхідні для приготування:
- Шість картоплин (600 г);
- Одна банка рибних консервів;
- Одна цибулина;
- Два яйця;
- Сіль, перець в залежності від смаку;
- Дві ст. ложки манки (можна обійтися без неї).
Для начинки потрібно взяти:
- Два яйця;
- 40 г сиру;
- 30 г масла вершкового;
- Третина ч. ложки солі.
Переходимо до процесу приготування:
Картоплю очистіть і її вага повинна складати після цього 600 г. Зваріть її до готового стану в підсоленій воді.
Злийте воду і перетворіть картоплю в пюре. Якщо картопля встигла охолонути, то натріть її за допомогою терки з великими отворами. Пюре нехай охолоне.
Цибулю наріжте у вигляді кубиків і обсмажте на невеликій кількості соняшникової олії.
Остиглу картоплю перекладіть в глибокий зручний посуд. Додайте цибулю, посоліть, поперчіть і вбийте яйця.
Рибні консерви розімніть, використовуючи вилку. Олію можете залишити, якщо хочете.
Тепер консерви перекладіть в картоплю і гарненько перемішайте.
Для начинки зваріть яйця в підсоленій воді, щоб вони не тріснули, а якщо навіть тріснуть, то не витечуть тоді.
Остиглі яйця наріжте у вигляді кубиків, сир натріть за допомогою терки і з’єднайте їх.
Додайте м’яке вершкове масло, посоліть і перемішайте. З начинкою закінчили.
Такі котлети можна приготувати і без начинки, теж вийде дуже смачно.
Наберіть одну ст. л. незвичайного фаршу і сформуйте коржик. Руки змочіть у воді, якщо у вас немає рукавичок.
На центр викладіть трошки начинки і скріпіть немов пиріжок. Обваляйте в борошні і панірувальних сухарях. З даної кількості фаршу маємо отримати 14-16 котлет.
Котлети можна, як посмажити на сковорідці, так і запекти в духовці. Ми ж розповімо про два варіанти.
Форму змастіть олією, покладіть котлети і відправте в духовку. Температура запікання – 200 °, час – 10 хвилин.
Після цього дістаньте, змастіть яйцем і поверніть в духовку ще на 10-15 хвилин, поки котлети не стануть рум’яними. Можете на кілька хвилин в кінці включити гриль.
На сковорідці такі котлетки смажаться точно також, як і звичайні. Налийте олію, нагрійте, покладіть котлети і смажте з однієї й іншої сторони до золотистого кольору.
Подавайте гарячими з овочами або салатом з них.