Такі молочні млинці готувала моя бабуся, а тепер готую я за її рецептом і завжди вони виходять

Завдяки бабусиному рецепту млинці завжди виходять смачними і міцними, тому можна загортати в них будь-яку начинку. Мені більше до душі млинчики з солодкою начинкою, особливо згущеним молоком. Але можна загорнути в них і несолодке. Головне, що млинці готуються швидко, завжди вдаються і не рвуться.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Що потрібно взяти:

  • Дві склянки молока;
  • По чотири ложки олії соняшникової і цукру;
  • Дві ложки крохмалю;
  • Дві склянки борошна;
  • Одна склянка кип’ятку;
  • Чотири яйця;
  • Дрібка солі;
  • Ванільний цукор.

Починаємо готувати млинці

Як завжди, спочатку розбийте яйця в миску, всипте два види цукру, додайте дрібку солі і збивайте.

Після влийте молоко, олію і продовжите збивати.

Налийте кип’яток, всипте крохмаль і перемішайте.

Останнім додайте борошно, тільки всипайте потроху і добре вимішуйте, щоб тісто вийшло без грудок.

Сковорідку нагрійте, змастіть олією і посмажте млинці. Смачного!

Не вдається скопіювати.