Таку смачну тушковану капусту готувати вміла лише моя кума. Тепер і я вже цей рецепт знаю. Це наша улюблена страва

Цей рецепт тушкованої капусти для мене найкращий. А які неймовірно смачні пироги з неї виходять, просто казка. Після того, як і ви спробуєте, будете готувати її лише так.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Складові:

  • пів капусти середнього розміру;
  • 1 морквина;
  • 1 кабачок;
  • 2 цибулини;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • 0,5 склянки олії;
  • 2-3 ст. ложки кетчупу;
  • кріп, петрушка на ваш смак;
  • сіль, перець на ваш смак.

Приготування:

Цибулю нарізаю кільцями, моркву тру на тертці з невеличкими отворами. Потім смажу все на невеличкому вогні до золотистого кольору цибульки.

Потім тру на тертці кабачок, кидаю його в сковорідку. Наступною додаю нашатковану капусту.

Сметану та кетчуп з’єдную в невеличкому посуді, все добре змішую.

Виливаю суміш в сковорідку, перемішую. Якщо маса надто густа, то вливаю трохи водички. Роблю вогонь менше, закриваю сковорідку кришкою і тушу до готового стану.

В самому кінці солю, перчу і всипав трохи подрібненої зелені. Трішки протушую  і все готово.

Смачного!