Таку смакоту з фаршу потрібно приготувати. Гості просять рецепт м’ясних трубочок

М’ясні трубочки з капустою – це дуже смачно. Рецепт дуже простий, але ковбаски будуть соковитими, м’якими і дуже ароматними. Ви можете швидко їх зробити на обід або вечерю і навіть подавати на святковий стіл.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Коліжанка

Інгредієнти:

  • фарш, 600 г;
  • капуста квашена, 100 г;
  • цибуля, 1 шт.;
  • яйце, 1 шт.;
  • сіль, перець, паприка;
  • манна крупа, 5 – 6 ст.л.;
  • сухарі панірувальні, 100 г.

Процес приготування:

  1. Цибулю дрібно ріжемо або подрібнюємо за допомогою блендера.
  2. Капусту віджимаємо від рідини і подрібнюємо ножем.
  3. Фарш беремо будь-який і заправляємо цибулею, паприкою, яйцем, капустою, перцем і сіллю.
  4. Добре вимішуємо масу і всипаємо манну крупу. Залишаємо хвилин на 10 – 15.
  5. Формуємо ковбаски і обвалюють їх в сухарях.
  6. Розігріваємо олію і обсмажуємо ковбаски на невеликому вогні з усіх 4 сторін: перевертайте, щоб вони не підгоріли.
  7. Подаємо, посипавши кропом, подрібненим часником, з різними соусами та гарнірами.

Всередину можна ще покласти тертий сир або солоний сир з кропом, обсмажені гриби з цибулею. Смачного!