Таких рогаликів ви ще не пекли з безе та горіхами

Начинка незвична, але дуже смачна!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти.

Тісто:

  • 200 г маргарину
  • 100 г сметани
  • 3 жовтки
  • 1 ст.л. оцту
  • 350 – 400 г борошна

Начинка:

  • 3 білка
  • 1 склянка цукру
  • мелені горіхи
  • цукрова пудра

Приготування

У миску всипте борошно, сюди ж натріть холодний маргарин. Перемішайте руками до утворення крихти. Додайте сметану, жовтки і оцет. Швидко замісіть тісто, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник мінімум на 3 години.

Деко застеліть пекарським папером. Збийте білки з цукром. Розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте шматочок тіста і розкачайте коло. Розріжте коло на сектори. Кожен трикутник змастіть безе і посипте горіхами. Скрутіть рогалики. Викладіть рогалики на деко і поставте випікати до золотистого кольору. Готові гарячі рогалики обваляйте в цукровій пудрі і остудіть.

Смачного!