Такий рецепт швидкої вечері повинна знати кожна господиня. Результат завжди перевершує сподівання
“Бомбічна” вечеря по-швидкому! Найпростіший рецепт приготування Жюльєна на сковороді.
Жульєн з грибами та куркою. Ця ситна страва буде прекрасним обідом або вечерею для всієї родини.
Рецепт:
- Куряча грудка -400гр.
- Печериці -400гр.
- Цибулина -1-2шт.
- Вершки -500мол.
- Сіль – до смаку
- Сир -120гр.
- Вершкове масло -30гр.
- Рослинна олія -3-4ст.л.
- Суміш для приготування Жюльєна з куркою та грибами «Чарівне дерево» -1пачка
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Курячі грудки 400 грам розріжемо кубиками. 1-2 цибулини поріжемо кубиками.
Гриби печериці свіжі 400гр розріжемо кубиками. Беремо сковороду або казан, на дно наливаємо олію. Кладемо курячі грудки і трохи обсмажимо її, додаємо 30 грам вершкового масла, додаємо цибулю і смажимо всі разом до випаровування рідини, тепер додаємо гриби і смажимо ще всі разом 3-4 хвилини.
У миску вливаємо 500 мл вершків, у нас жирністю 20%, додаємо спеції та 1ч.л. муки, ми беремо вже готову суміш для жульєна. Тут вже є всі спеції для жульєна, це чорний перець, куркума, мускатний горіх, сушений часник, а також вже мука. Перемішуємо.
Вливаємо вершки зі спеціями до грибів з м’ясом і доводимо до кипіння, гасимо одну хвилину. Сир 120 грам натріть на великій тертці, додамо половину сиру в казан і перемішаємо, другою половиною сиру посипаємо жульєн і прибираємо казан в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.
За бажанням можна запекти у формі або кокотницях. Дістаємо та подаємо з будь-яким гарніром, наприклад з рисом, дуже смачно, ароматно та ситно.