Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним

Сьогодні хочу запропонувати вашій увазі рецепт простого, але дуже смачного салату, який можна підлаштовувати під свої переваги. Його можна приготувати дуже швидко, як в даному варіанті, для повсякденного столу. А можна замінити один інгредієнт, і в такому варіанті його вже можна поставити  на святковий стіл.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Інгредієнти для приготування:

  • Перець болгарський солодкий – 1 шт.
  • Варені курячі яйця – 3 шт.
  • Напівкопчена ковбаса – 150 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Майонез для заправки
  • Зелень, сіль за смаком

Починаємо готувати салат

Насамперед ставимо варитися яйця. А поки вони варяться (це 5-7 хвилин з моменту закипання води), готуємо інші інгредієнти. Очищаємо ковбасу від оболонки і нарізаємо соломкою. Цього разу я взяла 2 види ковбасних виробів – напівкопчену ковбасу і сосиски, але можна обмежитися одним різновидом.

І ось саме від м’ясної складової залежатиме смак вашого салату – у мене в цей раз варіант простіший (домашній). Можна замість ковбаси в цей салат відварити яловичину або курку, можна використовувати копчену курку. А ще Дуже смачно – і це з великої літери, якщо в салат додати відварений яловичий язик. У такому варіанті готувала на день народження – і цей салат гості з’їли найпершим.

Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним

Далі очищаємо і нарізаємо соломкою болгарський перець.

Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним

Сир натираємо на грубій терці.

Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним

До цього моменту вже зваряться яйця – охолоджуємо їх, очищаємо і також нарізаємо соломкою.

Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним

Всі підготовлені інгредієнти перекладаємо в салатник. Додаємо нарізаний свіжий кріп або іншу зелень, трохи солимо, і заправляємо майонезом. Перемішуємо, салат готовий! Його можна їсти відразу, але коли настоїться, він буде набагато смачніший. Готуйте, пробуйте, Смачного!

Такий салат готую досить часто і не набридає: кожен раз він виходить різним

Не вдається скопіювати.