Такий салат ви точно не пробували, всі продукти ідеально поєднуються
Поспішаю поділитися рецептом шалено смачного салату і однозначно рекомендую його спробувати. До речі, якщо не любите серце, замініть його на язик або яловичину. Так навіть шинку можна взяти, звичайно смак зміниться, але теж буде смачно, я в цьому навіть не сумніваюся.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Серце варене – 250 г
- Баклажан великий – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Огірки мариновані – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Майонез – за смаком
- Сіль за смаком
Як приготувати салат
Отже, для початку зварила яловиче серце в підсоленій воді, потрібно близько 2 годин.
Потім остудила субпродукт і нарізала на маленькі шматочки.
ПОРАДА! Щоб серце не обвітрилося і залишалося соковитим, остуджую його в бульйоні або у воді.
Дрібно нарізала мариновані огірки.
Зварила яйця круто, охолодила, очистила і нарізала на маленькі кубики.
Обсмажила до м’якості на соняшниковій олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.
Потім нарізала баклажан на невеликі шматочки і відправила в сковорідку до овочів. Обсмажила до готовності, приблизно хвилин 10.
Злегка охолодила і виклала в салатник.
Трохи посолити салат, заправила майонезом і перемішала. Перед подачею посипала петрушкою.