Тефтелі ніколи не розвалюються, готую регулярно і завжди 100% результат
Тефтелі ніколи не розвалюються, готую регулярно і завжди 100% результат. Тефтелі виходять соковиті, добре тримають форму.
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 500 г
- Рис – 100 г
- Цибуля ріпчаста – 1шт
- Сметана – 200 г
- Сушені трави-1 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний – до смаку
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Рис відваримо до напівготовності, промиємо. Цибулю дрібно наріжемо.
У Фарш додаємо рис, цибулю, сметану, часник, сіль, трави. Замішуємо фарш. Даємо постояти у холодильнику 20 хвилин.
Формуємо тефтелі, обвалюємо в борошні. Укладаємо на лист, заливаємо сметаною, ставимо в розігріту духовку при 200 градусах випікаємо 25-30 хвилин.