Тефтелі ніколи не розвалюються, готую регулярно і завжди 100% результат

Тефтелі ніколи не розвалюються, готую регулярно і завжди 100% результат. Тефтелі виходять соковиті, добре тримають форму.

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 500 г
  • Рис – 100 г
  • Цибуля ріпчаста – 1шт
  • Сметана – 200 г
  • Сушені трави-1 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний – до смаку

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Рис відваримо до напівготовності, промиємо. Цибулю дрібно наріжемо.

У Фарш додаємо рис, цибулю, сметану, часник, сіль, трави. Замішуємо фарш. Даємо постояти у холодильнику 20 хвилин.

Формуємо тефтелі, обвалюємо в борошні. Укладаємо на лист, заливаємо сметаною, ставимо в розігріту духовку при 200 градусах випікаємо 25-30 хвилин.