Швидкі тефтелі з рисом

Для їх приготування потрібно не так вже й багато часу. Ще чим хороший цей рецепт, так це тим, що тефтельки можна зробити і заморозити, а при необхідності діставати і готувати.

Нам потрібно:

  • фарш курячий – 500 гр.
  • фарш “домашній” – 500 гр.
  • 1 велика цибулина
  • Стать ст. рису
  • 1 яйце
  • сіль
  • перець

Для соусу:

  • 2 ст. води
  • столова ложка томатної пасти
  • столова ложка борошна
  • 2 ст. сметани
  • сіль

Покроковий рецепт приготування:

Замішуєм фарш. Відварюєм рис і додає у фарш. Велику цибулину подрібнюєм в блендері і також додаєм у фарш. Туди ж яйце, сіль та перець. Все замішуєм в однорідну масу, формуєм тефтелі та обсмажуєм їх із двох боків.

Додаєм склянку води з томатною пастою та залишаєм кипіти 10 хв. Потім додаєм склянку води з 2 столовими ложками сметани та борошном.

Борошно потрібно добре розчинити, щоб не було грудок. Кип’ятимо ще 7-10 хвилин. Якщо солі замало, можна додати. Усе. Тефтелі готові. За бажання додаю зелень.

Не вдається скопіювати.