Тепер курячу грудинку буду готувати тільки так! Новий улюблений рецепт (готується елементарно)

Запечена в духовці куряча грудка з соусом песто в листковому тісті – це смачна і проста страва, закуска, яка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і салатами. Беріть продукти в довільній кількості.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудка куряча;
  • соус песто;
  • листкове тісто;
  • спеції, сіль.

Процес приготування

Грудку промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Ріжемо м’ясо на скибки і відбиваємо.

Солимо і перчимо відбивні, залишаємо трохи маринуватися.

Форму для запікання змащуємо олією.

Викладаємо м’ясо, зверху наносимо хороший шар соусу песто, розрівнюємо.

Листкове тісто розгортаємо і ріжемо тонкими смужками.

Викладаємо зверху на м’ясо смужки тесту, щоб вони накрили шматок м’яса.

Збризгуємо зверху олією.

Запікаємо при 220 градусах близько 20 – 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці – тісто має стати добре рум’яним.

М’ясо не ріжте на тонкі скибки – шматки повинні бути більшими, відбиваємо трохи, щоб страва вийшла соковитим.

Тим, хто не любить соус песто, можна використовувати будь-який інший.

Не вдається скопіювати.