Тепер курячу грудинку буду готувати тільки так! Новий улюблений рецепт (готується елементарно)
Запечена в духовці куряча грудка з соусом песто в листковому тісті – це смачна і проста страва, закуска, яка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і салатами. Беріть продукти в довільній кількості.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- грудка куряча;
- соус песто;
- листкове тісто;
- спеції, сіль.
Процес приготування
Грудку промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
Ріжемо м’ясо на скибки і відбиваємо.
Солимо і перчимо відбивні, залишаємо трохи маринуватися.
Форму для запікання змащуємо олією.
Викладаємо м’ясо, зверху наносимо хороший шар соусу песто, розрівнюємо.
Листкове тісто розгортаємо і ріжемо тонкими смужками.
Викладаємо зверху на м’ясо смужки тесту, щоб вони накрили шматок м’яса.
Збризгуємо зверху олією.
Запікаємо при 220 градусах близько 20 – 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці – тісто має стати добре рум’яним.
М’ясо не ріжте на тонкі скибки – шматки повинні бути більшими, відбиваємо трохи, щоб страва вийшла соковитим.
Тим, хто не любить соус песто, можна використовувати будь-який інший.