Тепер навіть найдешевші макарони у вас виходитимуть найсмачнішими. Спробувавши такі макарони хоч один раз, Ви обов’язково готуєте їх ще й ще
Тепер навіть найдешевші макарони у вас виходитимуть найсмачнішими. Приготування не займе багато часу, зате смак і структура набагато цікавіше, ніж у простих варених макаронів, присмачених натертим сирком. Спробувавши такі макарони хоч один раз, Ви обов’язково готуєте їх ще й ще.
Рецепт:
- Макарони (спагетті, локшина) – 300гр.
- Вершки – 100мл
- Сир – 100гр.
- Вершкове масло -50гр.
- Сіль – 1/2ст.л.
- Чорний перець – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
У каструлю наливаємо 2 літри води, доводимо до кипіння, кладемо половину столової ложки солі, кладемо 300 г макаронів або спагетті. Варимо з моменту закипання 6-8 хвилин до стану напівготовності.
Поки макарони варяться натрьох на дрібній тертці твердий сир, у мене пармезан. У сотейник наливаємо 100 мл вершків будь-якої жирності, у мене 20%. Додаємо 50гр вершкового масла та ставимо на вогонь, щоб масло розтопилося, але до кипіння доводити не потрібно.
З макаронів зливаємо воду. Кладемо назад у каструлю, заливаємо вершками із вершковим маслом. Кладемо тертий сир і перемішуємо. Як сир повністю розплавиться подаємо до столу.