Тепер печінку готую тільки так! Таку смакоту ви ще не готували

Запечена куряча печінка з картоплею – це дуже смачна, ситна і ароматна страва. За один захід ви зробите повноцінний обід або вечерю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка куряча, 500 г;
  • картопля, 6 шт;
  • цибулю і моркву по 1 шт;
  • огірки мариновані, 2 шт;
  • моцарелла, 100 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сметана, 150 г;
  • сіль перець.

Процес приготування

Цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці.

Картоплю ріжемо тонкими кружечками.

Огірки ріжемо маленькими кружечками.

Печінку промиваємо і ріжемо шматочками.

Порада: печінку ви можете брати будь-яку на свій смак.

Цибулю обсмажуємо 4 хвилини на олії і додаємо моркву, тушкуємо кілька хвилин.

Додаємо курячу печінку, солимо і перчимо, заважаємо. Тушкуємо 5 хвилин.

Форму для запікання змащуємо олією.

Викладаємо шар картоплі, зверху огірки, печінку з овочами, шар картоплі, трохи присолюємо.

Яйце збиваємо зі сметаною, збиваємо вінчиком, солимо і перчимо і змішуємо з тертим сиром – сир беріть будь-який.

Заливаємо масу у формі цим соусом.

Накриваємо форму фольгою і запікаємо 40 хвилин при 180 градусах.

За 10 хвилин до готовності прибираємо фольгу і запікаємо до рум’яності.

Запіканку ріжемо шматочками і подаємо до столу з різними соусами, салатами зі свіжих овочів, свіжою зеленню

Не вдається скопіювати.