Тепер рибу в духовці готую за цим рецептом: запікаю вже так втретє

Привіт світ! Сьогодні хочу поділитися з Вами чудовим рецептом приготування рибки. Скумбрію тепер готую тільки за цим рецептом, запікаю так вже втретє і чоловік в захваті. Раніше, я любила готувати рибу окремо від овочів, але коли перший раз приготувала так, мені сподобалося. Овочі з скумбрією в духовці виходять дуже смачними. Моєю улюбленою приправою до м’яса і риби є коріандр, саме його я і додаю до скумбрії. З цього вона виходить такий ароматної і ніжною. Обов’язково раджу Вам приготувати за цим рецептом! Вам сподобається!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Список продуктів я залишу в кінці статті, для Вашої зручності.

Покроковий процес приготування:

У мене ось така рибка скумбрія, яку я попередньо очистила. Нарізаємо рибу на стейки товщиною по 1,5 – 2 см.

Скидаємо рибку в мисочку. Додаємо пів чайної ложки солі. Всипаємо 1 ч.л коріандру (я обожнюю його додавати до риби і м’яса). Перчимо до смаку. Добре перемішуємо, щоб скумбрія просочилася приправами.

Тепер рибу в духовці готую за цим рецептом: запікаю вже так втретє

Підготуємо інші інгредієнти. 8 невеликих очищених картоплин, нарізаємо на не сильно тонкі кружечки. Кладемо картоплю в миску. Додаємо пів чайної ложку солі. Перчимо до смаку. Перемішуємо.

Тепер рибу в духовці готую за цим рецептом: запікаю вже так втретє

Одну ріпчасту цибулю нарізаємо на півкільця. Половину великої моркви або одну маленьку нарізаємо на кружечки. Два зубчики часнику подрібнюємо. Половинку помідора нарізаємо на дольки.

Тепер рибу в духовці готую за цим рецептом: запікаю вже так втретє

Як форма я використовую сковороду зі знімною ручкою. Формуємо нашу страву. Беремо шматочок рибки. З двох сторін кладемо картоплю. Після картоплі беремо моркву. Потім півкільця з ріпчастої цибулі. І часточку помідора. І в такому порядку чергуємо до кінця. Намагаємося класти це все якомога щільніше, щоб страва після запікання тримала форму. В серединку кладемо все що у нас залишилося з інгредієнтів.

Посипаємо страву зверху нарізаним часником. Поливаємо олією. Відправляємо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку, до готовності. Я запікала приблизно 30 – 40 хвилин.

Тепер рибу в духовці готую за цим рецептом: запікаю вже так втретє

Рибка виходить соковита і ароматна, картопелька відмінно пропеклась і не сира. Всім приємного апетиту і смачної вечері.

Складові:

  • Скумбрія – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 8 шт. (Невеликих)
  • Морква – 0,5 шт.
  • Помідор – 0,5 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль перець
  • Коріандр
  • Соняшникова олія

Не вдається скопіювати.