Тепер сирники готую тільки так, у духовці, і біля сковороди стояти не треба, а головне швидко і нічого не розпадається

Готуються вони дуже просто, нічого не потрібно ліпити і не боятися, що сирники розпадуться під час смаження. Усе змішали, розклали по формах для кексів та духовку.

Інгредієнти:

  • Сир – 200 гр
  • Цукор – 2-3 ст.л
  • Сметана – 150 грн.
  • Яйце – 2 шт.
  • Манна крупа – 3 ст.л
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Ванілін – до смаку,
  • Сіль – 1/3 ч.л.

Спосіб приготування:

Сир добре розминаємо вилкою.

Змішаємо всі сухі інгредієнти: манна крупа, сіль, розпушувач, цукор, ванілін.

Тепер до сиру розбиваємо яйця, додаємо сметану, розтоплену олію, що остигнула, і додаємо суху суміш.

Залишимо на хвилин 5-10 для того, щоб манна крупа набухла.

Розкладаємо по формах і випікаємо в духовці при 180 градусах 20-30 хвилин.

Гарячі виймаємо з форми та подаємо зі сметаною до столу.