Тістечко “золота осінь”. Смак дитинства
Спогади дитинства принесли нам на своїх хвилях смак тістечка та щастя. Найніжніше та найсмачніше! Пам’ятаєте?
Нам потрібно:
- масло вершкове 180 гр.
- цукор 130 гр.
- яйце куряче 1 шт.
- сіль щіпка
- ванільний цукор 1 ч. л.
- борошно 310 гр.
- розпушувач тіста 1 ч. л.
- повидло будь-яке 350 гр.
Покроковий рецепт приготування:
Замісити тісло з перерахованих інгредієнтів та поставити в холод на 30 хвилин. Розкотити на пергаменті пласт завтовшки 0,5 см і поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.
Рівно обрізати краї (для крихти), сам шар розділити на 2 частини, кожну змастити повидлом і з’єднати. Посипати верх крихтою і розрізати на тістечка. Вихід – 9 штук.