Тісто на розсолі – готується за п’ять хвилин і пиріжки на ньому виходять пісні і дуже смачні
Тісто на розсолі, дуже швидке, готується за п’ять хвилин. І пиріжки на ньому виходять дуже смачні!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Для приготування тіста буде потрібно:
- 100 мл розсолу (капустяного, огіркового або з помідорів);
- 1,5 ст.л. рослинної олії;
- 1/4 ст.л. цукру;
- 0,5 ч.л. соди;
- 200 г просіяного борошна.
Приготування
Замішуємо тісто. Воно повинно вийти трохи м’якше, ніж на пельмені. Вистоювати не треба – відразу ліпимо і смажимо пиріжки.
З цієї кількості тіста вийде 6-7 пиріжків (якраз на одну сковороду). Якщо хочете зробити більше пиріжків, то збільшуйте пропорції.
Смачного!