Тісто на розсолі – готується за п’ять хвилин і пиріжки на ньому виходять пісні і дуже смачні

Тісто на розсолі, дуже швидке, готується за п’ять хвилин. І пиріжки на ньому виходять дуже смачні!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Для приготування тіста буде потрібно:

  • 100 мл розсолу (капустяного, огіркового або з помідорів);
  • 1,5 ст.л. рослинної олії;
  • 1/4 ст.л. цукру;
  • 0,5 ч.л. соди;
  • 200 г просіяного борошна.

Приготування

Замішуємо тісто. Воно повинно вийти трохи м’якше, ніж на пельмені. Вистоювати не треба – відразу ліпимо і смажимо пиріжки.

З цієї кількості тіста вийде 6-7 пиріжків (якраз на одну сковороду). Якщо хочете зробити більше пиріжків, то збільшуйте пропорції.

Смачного!