Тiсто, яке я взяла собі на замітку. Не треба довго чекати. Це дріжджове тісто у порівнянні з іншими видами, дуже пухке і легке, а випічка з нього виходить нереально смачною
Це дріжджове тісто у порівнянні з іншими видами, дуже пухке і легке… Булочки і ватрушки виходять надзвичайно апетитними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Випічка із цього тіста неймовірно смачна і з’їдається миттєво. І ніби нічого особливого, просто кефір, олія, борошно і дріжджі, сухі, яких я раніше боялася.
Необхідні інгредієнти для тіста:
- Кефір – 450 мл.
- Олія – 180 мл перемішати, при потребі підігріти до кімнатної температури.
- Дріжджі – 1 ч. л.
- Борошно – 750 г. Перемішати.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування:
Суху суміш вимішати і додати до рідкої. Замісити тісто і залишити на годину.
Випікати при температурі 180° 20-25 хвилин.
Інгредієнти для сирної маси:
Сир 500 г +1 яйце + 1 білок (1 жовток залишила на верх), 1 столову ложку (без верху) манки, сіль цукор до смаку, цедра лимона + ванільний цукор. Сир перетерти через сито і додати всі інгредієнти.
Рецепт – Oksana Maslyanik.
Фото – Oksana Maslyanik.
Смачного вам!