Категорії
Поради

Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні

У цій статті ми розповімо нашим господарочкам, як приготувати найпростіший бісквітний торт «Чародійка». Рецепт сподобається навіть тим, хто не любить морочитися на кухні. Витрати часу і сил будуть мінімальними, зате результат – на 10/10!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Інгредієнти для бісквіта

  • 150 г пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача тіста
  • 4 курячих яйця
  • 150 г цукру

Інгредієнти для крему

  • 1 г ваніліну або пакетик ванільного цукру
  • 100 г цукру
  • 250 мл молока
  • 70 г вершкового масла
  • 1 куряче яйце
  • 2 столових ложки борошна

Інгредієнти для глазурі

  • 30 г вершкового масла
  • 60 мл молока
  • 3 столових ложки какао
  • 4 столових ложки цукру

Покроковий процес приготування:

Для бісквіта потрібно збивати яйця з цукром протягом 5-10 хвилин.

У яєчну масу просіваємо пшеничне борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. Тісто викладаємо у форму і випікаємо при температурі 185 градусів 25-30 хвилин.

Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні

Для приготування заварного крему в каструлі змішуємо цукор, ванілін, борошно і яйце. Вливаємо половину молока і відправляємо на плиту. Коли закипить, вливаємо молоко, що залишилося і безперервно помішуємо до загустіння. Вимикаємо вогонь і додаємо в крем масло, перемішуємо.

Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні

Бісквіт потрібно розрізати на два коржі і просочити їх сиропом. Щоб зробити сироп, потрібно змішати 100 мл гарячої води і 1 столову ложку цукру.

Для глазурі змішуємо цукор, молоко, какао і масло. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, помішуючи. Після загустіння можна знімати з плити.

Нижній корж потрібно зверху змастити, використавши весь заварний крем. Накриваємо його другим коржем і заливаємо торт глазур’ю. Після цього ставимо «Чародійку» в холодильник мінімум на 3 години.

Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні

Впевнені, всім ласунам наш тортик припаде до душі. Приємного апетиту, дорогі читачі!